• lenovo-laptop Prenosni računari
  Izbor mnogih modela laptopova
 • nas Serveri
  Sastavljamo servere prema vašim potrebama
 • nas NAS - Network attached storage
  Sigurnost podataka. Bekap putem mrežnih diskova.
 • mrezna oprema-switch Mrežna oprema
  Projektovanje i izvođenje računarskih mreža.
 • stampac Štampači i skeneri
  Laserski, Ink jet, kolor, mrežni, bežični štampači

IT-oprema

oprema za savremeno poslovanje na jednom mestu

 

Profesionalne, multimedijalne, office ili kućne konfiguracije. Prema vašim potrebama i po vašem izboru, od najkvalitetnijih komponenti i sa originalnim softverom. Računari su testirani po najstrožim standardima i nude najbolji odnos cene i performansi.

laptop racunar Laptop, Notebook, Netbook, Tablet... Ukoliko ste često u pokretu, svoj posao nosite sa sobom, nemate dovoljno prostora na stolu ili jednostavno ne možete bez Interneta bez obzira gde se nalazite, imamo model baš za vas.

 

pouzdan serverOzbiljan posao zahteva ozbiljan server. Server je srce vašeg informacionog sistema, samim tim i vašeg poslovanja, i kao takav mora da bude pouzdan i stalno dostupan. Jednostavno, mora da radi! Predložićemo vam modele koji će da rade za vas, a ne vi na njima.

 

switch sa 16 ulazaU poslovnom okruženju ili u kući, računar nije u potpunosti iskorišćen ukoliko nije povezan na neku vrstu mreže (lokalna mreža u firmi, Internet, 3G mobilna mreža ili kućna mreža...). Žično ili bežično, širok spektar mrežne opreme koju nudimo pomoćiće vam da uvek budete u kontaktu sa drugima, da delite svoje podatke i pristupate podacima drugih, na najbezbedniji i najpouzdaniji način.

 

bekap podataka u mreziSve češće korišćeni uređaji za skladištenje i deljenje podataka u firmama ali i u kućnim mrežama. Praktični i jednostavni za bekap važnih podataka ovi mrežni diskovi (network attached storage), osim u firmama, sve više svoje mesto nalaze i kao deo kućne multimedije.

 

licencirani softverČak i vrhunski hardver bez softvera je neupotrebljiv, a jedino legalan softver osigurava da će vaš hardver raditi pouzdano. U ponudi imamo softver za najrazličitije namene, od operativnih sistema (Microsoft Windows), kancelarijskog softvera (Microsoft Office), specijalizovanih poslovnih rešenja (Navision Express), do antivirusa i raznih alatki.

Sve one sitnice koje PC iskustvo izdižu na jedan viši nivo postavljajući ga u centar multimedijalne zabave. Zvučnici, web kamere, multimedijalni plejeri, digitalne kamere i razni gedžeti, stvari bez kojih možete ali ne želite.

stampac za kancelarijuModerna kancelarija se teško može zamisliti bez štampača i skenera. I u našim domovima ovi uređaji su se odomaćili. Laserski, Ink jet, kolor, mrežni, bežični.....kod nas su svi na jednom mestu.

 

Sve ono što ne primećujete a bez čega ne možete.

Naši partneri

Vialog zvanični INTEL provider
 
kamera

Video nadzor za prodavnice

Saznajte više o video nadzoru za maloprodaju.

adresa vialog

Gde nas možete naći

Tetovska br. 41
11000 Beograd
Tel/fax: +381 (11) 7444-121
              +381 (11) 7444-122
              +381 (11) 6440-212
Mob:      +381 (63) 272-665
E-mail: office@vialog.rs
Pogledaj kartu

podrska servis vialog

Savetujte se sa stručnjakom

Uvodite poslovni informacioni sistem ili želite da obezbedite vašu imovinu i sigurnost ljudi? Možemo da vam pomognemo!

Zakažite besplatne konsultacije za vaš projekat.