Naša politika poslovanja

najviši nivo usluge i kvaliteta - zadovoljan kupac

S obzirom na naše višegodišnje iskustvo i fleksibilnost male firme, sposobni smo da odgovorimo na sve zahteve tržista u sferi implementacije informaciono komunikacionih sistema, proizvodnje softvera, PC računara i servisa, projektovanja računarskih mreža, sistema za kontrolu pristupa, IP video nadzora i održavanja postojećih sistema.

Mi smo tim mladih i obrazovanih ljudi koji pre svega vole ono čime se bave. Ono sto našu firmu čini prepoznatljivom na ICT tržištu ove regije jeste da smo od samog početka shvatili značaj ljudskih resursa i međuljudskih odnosa u firmi i ulagali u njih. Zato smo mi sada jedna velika familija i međusobno vodimo računa jedni o drugima: mi o firmi, a ona o nama i našim potrebama. Ponosni smo što u našoj kući vlada takva atmosfera.

Naš cilj je da budemo jedna od vodećih kompanija u zemlji, a da bi to uspeli, kupcima pružamo:

  • najviši nivo usluge
  • upoređujuci stalno sve proizvode na tržištu, biramo najbolje i dajemo garanciju kvaliteta
  • optimalan odnos cena/kvalitet
  • dobar servis i tehničku podršku
  • razumevanje za svaki zahtev kupca i uvek ličnu posvećenost poslu
 

Politikom konkurentnih cena, vrhunske usluge i kratkim rokovima isporuke, zadržavamo postojeće i stalno stičemo nove korisnike. Tokom svog poslovanja izgradili smo snažnu i brojnu bazu naših zadovoljnih korisnika. Stalni razvoj firme u uslovima oštre konkurencije je dobar razlog da nam poklonite svoje poverenje. Naša ideja vodilja je da stvaramo zadovoljnog korisnika, jer samo tako možemo opstati i napredovati na našem tržištu. Stručnost, entuzijazam i tehnička opremljenost nam omugućuju rešavanje svih poslovnih izazova.

Ono po čemu se razlikujemo od drugih je naša doslednost i briga za svakog pojedinačno, jer su zadovoljni klijenti naša najbolja preporuka. Sa nama možete o svemu da se dogovorite, a mi stavljamo Vaše želje na prvo mesto, jer cenimo Vaše vreme i nastojimo da Vas što ekspeditivnije i kvalitetnije uslužimo.

ISO sertifikat ISO sertifikat
 
kamera

Video nadzor za prodavnice

Saznajte više o video nadzoru za maloprodaju.

adresa vialog

Gde nas možete naći

Tetovska br. 41
11000 Beograd
Tel/fax: +381 (11) 7444-121
              +381 (11) 7444-122
              +381 (11) 6440-212
Mob:      +381 (63) 272-665
E-mail: office@vialog.rs
Pogledaj kartu

podrska servis vialog

Savetujte se sa stručnjakom

Uvodite poslovni informacioni sistem ili želite da obezbedite vašu imovinu i sigurnost ljudi? Možemo da vam pomognemo!

Zakažite besplatne konsultacije za vaš projekat.