ViaLog

Antivirusna rešenja

WatchGuard je pionir u razvoju najsavremenijih tehnologija sajber bezbednosti već više od 20 godina. WatchGuard nudi kompletan portfolio proizvoda za bezbednost na mreži, od tradicionalnih Intrusion Prevention Servisa, Gateway AntiVirus, kontrolu aplikacija, blokiranja neželjene pošte, veb filtriranja do naprednih usluga za zaštitu od malvera, ransomvera i gubitka osetljivih podataka.

ENDPOINT SECURITY

WatchGuard “Endpoint Security” Cloud rešenje integriše tehnologiju i inteligenciju neophodne za napredno sprečavanje, otkrivanje i filtriranje pretnje. Sadrži čitav niz integrisanih opcija proizvoda, uključujući šifrovanje, zakrpe, daljinsko nadgledanje i upravljanje i još mnogo toga.

NETWORK SECURITY

WatchGuard Firebox je napredna mrežna sigurnosna platforma koja vraća odgovornost IT administratorima za održavanje mreže, pomoću alata za zaštitu i vidljivost pretnji, bez obzira na budžet, veličinu ili složenost kompanije.

WatchGuard Access Point uređaji za zahtevne Wi-Fi korisnike

Današnji korisnici zahtevaju brzu i sigurnu Wi-Fi vezu bez obzira gde se nalaze. Kada imate zgradu punu zahtevnih Wi-Fi korisnika, potreban vam je jednostavan način za upravljanje, nadgledanje i rešavanje problema kad god se pojave. Watchguard AP uređaji u Wi-Fi Cloud-u daju vam pristup svim informacijama u Wi-Fi mreži, mogućnost rešavanja problema i održavanja zdravlja cele mreže.

WIFI CLOUD SECURITY

MULTI FACTOR AUTHENTICATION

AuthPoint višefaktorska potvrda identiteta (MFA) pruža sigurnost koja vam je potrebna da biste zaštitili svoja sredstva, račune i informacije. Watchpoint pomaže da vaša kompanija radi pouzdano i bezbrižno uz moćnu AuthPoint zaštite.