ViaLog

Interfonski sistemi

IP & LTE Interfonski sistemi za sigurnu i konformu komunikaciju

Interfonski sistemi

Interfonski sistemi vas sprečavaju da nepotrebno ulazite na vrata i uspostavite dodatni nivo sigurnosti: Možete da pitate ko vam je na vratima. Pravi interfonski sistem omogućava vam da lako vidite ko vam je na vratima, gde god da se nalazite, čak i iz bašte. Interfonski sistemi se isporučuju u verzijama za porodične kuće i stambene ili poslovne  zgrade. Mogu biti kao čisti interfon sistemi ili sa video funkcijom. Dolaze u 2, 3 i 4-žičnim sistemima i bežičnim sistemima. Koji interfonski sistem je pravi za vas?

IP & LTE Interfoni

IP Verso

Pristupna jedinica zasnovana isključivo na IP tehnologiji. Kombinuje funkcije tradicionalnog kontrolera vrata i RFID čitača. Izaberite verziju sa više frekvencija koja čita kartice sa frekvencijama od 125 kHz i 13,56 MHz ili odaberite samo jednu od frekvencija.

LTE Verso

Koristite najpopularniju tehnologiju za sistem kontrole pristupa u kombinaciji sa modernim Bluetooth-om. Sve funkcije su elegantno kombinovane u jednoj pristupnoj jedinici koja čita sve široko rasprostranjene RFID kartice na tržištu i istovremeno komunicira sa vašim pametnim telefonom koji može u potpunosti i besplatno zameniti ove kartice.

IP Solo

Pristupna jedinica za kontrolu pristupa opremljena čitačem RFID kartica i dodirnom tastaturom. Uređaj ima višefrekventni čitač RFID kartica koji omogućava upotrebu i starijih 125kHz kartica i pametnih i sigurnih 13,56MHz i tako pokriva funkcije tri odvojene pristupne jedinice. Uređaj je namenjen za unutrašnje i spoljašnje instalacije.

IP Force

Jedinica za kontrolu IP pristupa opremljena čitačem otiska prsta. Zahvaljujući optičkom senzoru, pruža maksimalnu sigurnost, visoku pouzdanost i brz odgovor očitavanja otiska prsta. Radi na unutrašnjim i spoljnim instalacijama pod bilo kojim vremenskim uslovima.

Analogni Interfoni

IP Verso

LTE Verso

IP Solo

IP Force

Karakteristike i prednosti
IP interfona

KONFIGURISANJE KONTROLE PRISTUPA

Jednostavno podesite prava pristupa u svojoj organizaciji, tj. navedite ko može da uđe na koja vrata tokom određenog vremenskog perioda.

EVIDENCIJA VREMENA I PRISUSTVA

Sistem za evidenciju vremena i prisustva izvorni je deo softvera 2N® Access Commander. Evidentira prisustvo zaposlenih koje se može pregledati putem veb interfejsa ili prebaciti u XLS ili CSV datoteku.

KONTROLA VIŠE LOKACIJA

Idealno rešenje za kompaniju koja ima predstavništva u različitim gradovima. Administrator nadgleda sistem kontrole pristupa instaliran u svim zgradama i upravlja uređajima sa jedne lokacije

WEB INTERFACE

Sve se podešava putem intuitivnog, user-friendli veb interfejsa, koji je prilagođen potrebama korisnika, dostupan na 7 različitih jezika i dostupan sa bilo kog mesta.

PODRŽAVA INTEGRACIJU PREKO API

2N® Access Commander je spreman za integraciju u nezavisne sisteme, kao što su vreme i prisustvo ili CRM sistemi, koristeći REST API veb interfejs.

SINHRONIZACIJA SA BAZOM

Povezivanje sa Microsoft “Active Directory” uz pomoć LDAP protokola ili redovna sinhronizacija sa drugim sistemima putem CSV-a osigurava da se korisnici automatski kreiraju u 2N® Access Commander i takođe redovno sinhronizuju.

Besplatna konsultacija