ViaLog

ALARMNI SISTEMI

Alarmni sistemi su razvojem IP tehnologije danas postali dostupni kako kompanijama tako i privatnim korisnicima. Učinite Vašu kompaniju ili Vaš dom bezbednim i uživajte u sigurnosti koje nude savremeni alarmni sistemi. Upravljajte uređajima u okviru sistema preko Android aplikacije. Imaćete uvid u sve što se dešava na lokaciji dok ste na putu ili odmoru, a nalazite se u dometu mobilnog operatera.

Zašto mi treba ALARMNI SISTEM?

Alarmni sistemi su postali veoma popularan način obezbeđivanja poslovnog prostora, lokala ili stambenog prostora. Razvojem tehnologije, pokazali su se kao veoma efikasan način za podizanje sigurnosti na visok nivo. Jednostavni su za kontrolu i imaju veliki broj korisnih funkcija. Neke od tih funkcionalnosti su: pregled statusa svih elemenata sistema, daljinska kontrola, slika sa svih kamera, praćenje temperature i potrošnje energije, automatska kontrola svetla u kući, otvaranje garaže i slično.

alarm
Alarmni-sistemi

ŠTA TREBA DA ZNAM PRILIKOM IZBORA SISTEMA?

Česta dilema prilikom izbora je da li kupiti žični ili bežični alarmni sistem. Oba sistema imaju svoje prednosti i mane. Bežični sistemi imaju prednost jer nije neophodno razvlačenje kablovske infrastrukture u objektu. Alarmni sistem može raditi i bez struje, što zavisi od kvaliteta baterije i njene ispravnosti. Ako je baterija dobra, alarmni sistem može raditi nekoliko dana bez struje. Broj senzora zavisi od broja prostorija koje želimo da obezbedimo. Spoljna sirena se uvek preporučuje, jer predstavlja prvu liniju odbrane od provalnika. Savremeni alarmi prepoznaju kućne ljubimce, i tako značajno smanjuju mogućnost generisanaj lažnih alarma. Sistem je moguće aktivirati i deaktivirati preko mobilnog telefona. 

POVEŽITE DODATNE UREĐAJE NA VAŠ
ALARMNI SISTEM

Ukoliko već imate alarmni sistem, na njega je moguće povezati dodatne uređaje. Naši inženjeri će osmisliti i predložiti najbolje rešenje za vas, kombinujući žičnu i bežičnu tehnologiju.

Android

Kontrola preko Android aplikacije

Pristupna jedinica zasnovana isključivo na IP tehnologiji. Kombinuje funkcije tradicionalnog kontrolera vrata i RFID čitača. Izaberite verziju sa više frekvencija koja čita kartice sa frekvencijama od 125 kHz i 13,56 MHz ili odaberite samo jednu od frekvencija.

alarm-senzor

Senzori

Koristite najpopularniju tehnologiju za sistem kontrole pristupa u kombinaciji sa modernim Bluetooth-om. Sve funkcije su elegantno kombinovane u jednoj pristupnoj jedinici koja čita sve široko rasprostranjene RFID kartice na tržištu i istovremeno komunicira sa vašim pametnim telefonom koji može u potpunosti i besplatno zameniti ove kartice.

KAKO DA DOBIJEM PREDLOG REŠENJA?

Sistem za IP kontrolu pristupa zahteva korišćenje odgovarajućeg softvera. Upravljački deo celog sistema je Access Commander softver sa svojim jednostavnim i intuitivnim korisničkim interfejsom. Koristite ga ne samo za upravljanje pristupom zgradi, već i za nadgledanje statusa pristupnih jedinica u realnom vremenu.

Karakteristike i prednosti

KONFIGURISANJE KONTROLE PRISTUPA

Jednostavno podesite prava pristupa u svojoj organizaciji, tj. navedite ko može da uđe na koja vrata tokom određenog vremenskog perioda.

EVIDENCIJA VREMENA I PRISUSTVA

Sistem za evidenciju vremena i prisustva izvorni je deo softvera Access Commander. Evidentira prisustvo zaposlenih koje se može pregledati putem veb interfejsa ili prebaciti u XLS ili CSV datoteku.

KONTROLA VIŠE LOKACIJA

Idealno rešenje za kompaniju koja ima predstavništva u različitim gradovima. Administrator nadgleda sistem kontrole pristupa instaliran u svim zgradama i upravlja uređajima sa jedne lokacije

Besplatna konsultacija