ViaLog

SECURITY

VIDEO NADZOR

Video nadzor sistem predstavlja strateško postavljanje sigurnosnih kamera, nadgledanje kretanja i aktivnosti, generisanje alarma ili upozorenja, prenos i čuvanje snimaka. U okviru video nadzor sistema, razlikujemo kamere za unutrašnju i spoljašnju ugradnju.
kontrola pristupa

KONTROLA PRISTUPA

Kontrola pristupa vam omogućava da kontrolišete ko ima pristup vašoj zgradi. Brave i ključevi takođe vam omogućavaju da zaštitite zgradu, ali kada se ključevi izgube ili ukradu, neprijatnosti i troškovi promene brave i ponovnog izdavanja ključeva mogu biti znatni. Ključevi se takođe mogu kopirati, što stvara više bezbednosnih rizika.

INTERFONSKI SISTEMI

Interfonski sistemi vas sprečavaju da nepotrebno ulazite na vrata i uspostavite dodatni nivo sigurnosti: Možete da pitate ko vam je na vratima. Pravi interfonski sistem omogućava vam da lako vidite ko vam je na vratima, gde god da se nalazite, čak i iz bašte.

ALARMNI SISTEMI

Alarmni sistemi tekst Alarmni sistemi tekst Alarmni sistemi tekst Alarmni sistemi tekst Alarmni sistemi tekst Alarmni sistemi tekst Alarmni sistemi tekst Alarmni sistemi tekst Alarmni sistemi tekst

Besplatna konsultacija