ViaLog

PRODAJA IT OPREME

RAČUNARI

Naši stručnjaci su uvek na raspolaganju za izbor i kupovinu računara u Vašoj kompaniji

NABAVKA NOVIH RAČUNARA

Sagledaćemo realne potrebe za svako radno mesto i dati preporuke za optimalnu kupovinu. Mi ćemo ih poručiti, instalirati kompletan softver, isporučiti i pustiti u rad na Vašoj mreži.

REDOVNO ODRŽAVANJE I MONITORING​

Praćenje rada svih računara na domenu. Update i upgrade softvera. Periodični pregledi i čišćenje računara i servera. Mesečni izveštaji o stanju sistema.

VANREDNO ODRŽAVANJE I SERVIS​

Kada imate problem sa računarom, mi ćemo u najkraćem roku otkriti u čemu je problem i preduzeti sve korake da ih otklonimo, uključujući zamenu delova i opreme, kao i servis računara ili nekog njegovog dela.

MREŽNA OPREMA

Pouzdana mrežna infrastruktura u velikoj meri utiče na povećanje produktivnosti zaposlenih, jer od nje zavisi da li će Vaši računari i serveri raditi efikasno.

Izbor, instalacija i optimizacija

Od projektovanja sistema prema meri korisnika do izvođenja radova po sistemu ključ u ruke. Izbor najkvalitetnijih brendova u skladu sa potrebama. Fizička i softverska instalacija kompletne mrežne opreme i softvera. Garancija kvaliteta.

SOFTVER

Softver na vašim računarima je potrebno da bude pravilno instaliran i podešen. Naši stručnjaci vode računa i predlažu uvek najbolji izbor.

Instalacija i održavanje

Na svim računarima i serverima instaliramo operativne sisteme i aplikacije. Redovno održavanje i upgrade kako bi sistem bio funkcionalan i bezbedan.

Postanite i vi jedan od naših klijenata

Izaberite brend u skladu sa Vašim potrebama

Besplatna konsultacija