ViaLog

IT REŠENJA

PRODAJA IT OPREME

Sagledaćemo realne potrebe za svako radno mesto i dati preporuke za optimalnu kupovinu. Mi ćemo ih poručiti, instalirati kompletan softver, isporučiti i pustiti u rad na Vašoj mreži.

SERVERI

Serverska infrastruktura je jedna od najbitnijih stvari u svakom informacionom sistemu. Inženjeri Via Log-a za potrebe svojih korisnika pružaju konsultacije i pomoć prilikom izbora, instalacije i administracije servera.

RAČUNARSKE MREŽE

Pouzdana mrežna infrastruktura u velikoj meri utiče na povećanje produktivnosti zaposlenih, jer od nje zavisi da li će Vaši računari i serveri raditi efikasno. Posedujemo veliko iskustvo u radu sa aktivnom i pasivnom mrežnom opremom, koje nudimo našim korisnicima

IP TELEFONIJA

IP telefonija omogućava glasovnu komunikaciju preko računarske mreže koristeći otvoreni, standardni Internet protokol (IP). Na taj način se ostvaruje proširenje govorne komunikacione servise na sve zaposlene, na svim radnim mestima – u kompaniji, filijalama kompanije ili udaljenim lokacijama.

KONSALTING

Naši IT stručnjaci poseduju specifična znanja iz različitih oblasti informacionih tehnologija, kako bismo mogli da za vas definišemo idealnu kombinaciju desktop i laptop računara, severa, mrežnih uređaja, softvera… i drugih elemenata vaše IT infrastrukture.

Besplatna konsultacija